Platine.pl Forum Finanse & Nieruchomości Pracuje dla milionerów. Sama zarabia miliony
FORUM Finanse & Nieruchomości

Pracuje dla milionerów. Sama zarabia miliony

• 19.01, 00:17:28

~Gość

Musi się spieszyć bo konkurencja nie śpi, a lata lecą.
  • 19.01, 08:32:19

~Gość

Zamiast nazwy H2H lepiej pewnie by pasowało spotykane na murach HWD. Lata lecą, musi się spieszyć, żeby coś odłożyć. Coś mi się wydaje , że na liście Forbsa nie ma takiej pozycji jak usługi dla arabów.
  • ~Gość napisał(a):
    Concierge, to po francusku dozorca, dozorczyni, stróż(ka), itp. Mało nobliwe zajęcie. Ale kasa 'non olet'.

Widze ze wiedza o concierge jest niewiele poza niezbyt dokladnym artykolem w wikipedii. Moze przydalaby sie tez znajomosc angielskiego? Concierge nie oznacza dozorcy, czy stroza, a osobe majaca obowiazki podobne do butlera.
  • 14.02, 23:39:20

~esse_esse

~Zisau napisał(a):
    ~Gość napisał(a):
    Concierge, to po francusku dozorca, dozorczyni, stróż(ka), itp. Mało nobliwe zajęcie. Ale kasa 'non olet'.

A Tobie przydałaby się z kolei znajomość polskiej ortografii.

Widze ze wiedza o concierge jest niewiele poza niezbyt dokladnym artykolem w wikipedii. Moze przydalaby sie tez znajomosc angielskiego? Concierge nie oznacza dozorcy, czy stroza, a osobe majaca obowiazki podobne do butlera.

• 24.03, 07:43:35

~raz dwa

http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/285310,nowy-sacz-krolewskie-limuzyny-lodowych-braci-koral,id,t.html?cookie=1 KORALOWIE
  • 6.04, 14:05:13

~Janusz64

Jest to bardzo specyficzny rynek który jest spacyfikowany przez kilka Polskich i zagranicznych firm. Korzystałem kiedyś z usług Noble Concierge (www.nobleconcierge.pl) które jak wspomina pani Nastazja Mokrzycka nie jest "skrojona na miarę" pod względem marketingowym byli nieźli jednak jeżeli chodziło o wykonywanie nietypowych zleceń zajmowało im to dużo czasu i sam model działania polegał na odsyłaniu mnie od pana.N di pani.D i tak dalej aż spędziłem około pół godziny przed telefonem. Potem skorzystałem z usług GR (www.genesisresort.pl)tutaj było podobnie co w H2H tylko, że znacznie taniej ale brakowało mi podpisanej umowy z Netjets i nie raz musiałem czekać 12h na podesłanie prywatnego odrzutowca a nie jak to ma miejsce w przypadku H2H nawet 6h.
    Dlatego H2H (www.h2hconcierge.com)jest świetnym rozwiązaniem biorąc pod uwagę, że zależy państwu na czasie.
  • 17.04, 14:40:55

~tyz milionerka

ale pusta ta pani jest i nudna snobka, to juz widac po 2 pierwszych zdaniach. NUDA! Tylko debil i byly dziad z dziadow nie liczy pieniedzy i wydaje na kolacje rownowartosc luksusowego auta, nie tacy bogaci sa na swiecie ,ktorzy wydaja znacznie mniej na kolacje i sie nie chwala takimi duperelami,ze zycie to impereza. Poza tym taka bogata a PIERWSZY RAZ W DUBAJU??? dziwne, nudne towarzystwo
  • 17.04, 14:44:20

~tyz milionerka

~Janusz64 napisał(a):
    Jest to bardzo specyficzny rynek który jest spacyfikowany przez kilka Polskich i zagranicznych firm. Korzystałem kiedyś z usług Noble Concierge (www.nobleconcierge.pl) które jak wspomina pani Nastazja Mokrzycka nie jest "skrojona na miarę" pod względem marketingowym byli nieźli jednak jeżeli chodziło o wykonywanie nietypowych zleceń zajmowało im to dużo czasu i sam model działania polegał na odsyłaniu mnie od pana.N di pani.D i tak dalej aż spędziłem około pół godziny przed telefonem. Potem skorzystałem z usług GR (www.genesisresort.pl)tutaj było podobnie co w H2H tylko, że znacznie taniej ale brakowało mi podpisanej umowy z Netjets i nie raz musiałem czekać 12h na podesłanie prywatnego odrzutowca a nie jak to ma miejsce w przypadku H2H nawet 6h.
    Dlatego H2H (www.h2hconcierge.com)jest świetnym rozwiązaniem biorąc pod uwagę, że zależy państwu na czasie.

Gosciu skad ty sie urwales? TOm Cruise moze? hehehe
  • 17.04, 14:46:54

~tyz milionerka

bzdura ,ze kobiety z zachodu sa traktowane inaczej, jesli przekroczysz dozwolone normy to mozesz miec powazne klopoty, poza tym kobieta skad by nie byla nie moze siedziec na sam na sam w resturacji z facetem,skad by nie byl.Mam watpliwosci czy ta pani byla w Dubaju w innym charakterze niz ...Pani do towarzystwa.
  • ~Janusz64 napisał(a):

W Polsce czekałeś 6h na odrzutowiec? Przecież to kompromitacja, powinni zwrócić Ci pieniądze.

ODPOWIEDŹ
Jesteś niezalogowany Zaloguj się / Zarejestruj się
Podpis:   
Podaj czwarty znak kodu t2Tbj